/ Zalm uit de oven met zelfgemaakte pesto!

Apr 22
Door:

Lekker receptje, gemakkelijk om te maken en ideaal voor na het sporten.
En als de vis in de oven staat kun je zelf lekker bijkomen.

Wat wil je nog meer?! Succes! 🙂

Ingredienten
1 teentje knoflook
1 tomaat
Pijnboompitten
Bosje basilicum
2el olijfolie
2 stuks zalm a 100 gram
Volkoren/witte rijst
Groeten naar keuze (bv. sugar snaps en haricots verts)

Bereiden
Rooster de pijnboompitten in de pan. Doe de basilicum, de geroosterde pijnboompitten, tomaat, olijfolie en teentje knoflook in de keukenmachine.

Leg de zalm met de huid naar beneden op een stuk folie. Smeer de zelfgemaakte pesto ruim over de zalm. Hoeken opvouwen van de folie en plaats de zalm in de oven voor 30 minuten op 180 graden. Zelf naar smaak groente toevoegen, zoals combinatie van sugar snaps en haricots verts. Serveren met volkoren/witte rijst.

foto (16)

Geplaatst in: Voeding

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *